Portofoliu

Portofoliu Jacobs Drupal web development.

Site-ul oficial al Parohiei Romano Catolice din Carașova

Client: 
Parohia Romano Catolică Carașova
Parohia Carasova

Site realizat pro bono. Site realizat pentru Parohia Romano Catolică din Carașova, realizat pe platforma Drupal. Pe site a fost instalata tema Bootswatch Cerulean, construita pe framework-ul Bootstrap. Designul temei a fost personalizat, iar fisierele css au fost codate pentru a fi realizata o tema responsiva pe toate dispozitivele. In realizarea structurii au fost folosite module precum Views si suita de module din lista SEO Checklist etc.

Portal Biblioteca Judeteana "Paul Iorgovici" Caras Severin

Client: 
Biblioteca Judeteana "Paul Iorgovici" Caras Severin
Biblioteca Judeteana Paul Iorgovici

Site realizat pentru Biblioteca Judeteana Caras Severin, realizat pe platforma Drupal. Pe site a fost instalata si personalizata thema Bootswatch Readable, construita pe framework-ul Bootstrap. In realizarea structurii au fost folosite module precum Views, Views Slideshow, Panels, suita de module din lista SEO Checklist etc.

Site-ul de prezentare servicii Honka.

Client: 
Honka.ro

Pentru acest site a fost reconfigurata structura site-ului, restructurate sectiiunile, repozitionate elementele in pagina, modificat continutul si implementata interfata de multilingvism.
Site a fost realizat pe platforma Drupal, si pe site-ul prinicipal era implementata optiunea de multisite. Fiecare filiala a firmei avea site-ul propriu in limba dorita. De fapt, site-ul construit in varianta locala a fost reconstruit in intregime dupa modelul site-ului "mama" din Finlanda.